Monday 26 March 2007

Forget the cheerleader...

...Save Peter Petrelli!

Μόλις είδα τα τελευταία 3 επεισόδια του πρώτου κύκλου του Heroes. Κατ' αρχήν να διευκρινίσω ότι δεν είμαι από τους πιο αφοσιωμένους οπαδούς της σειράς. Την παρακολουθώ όποτε δεν έχω κάτι καλύτερο να δω, όπως Battlestar Galactica ή 24 ή Στο Παρά Πέντε (μην πέσετε να με φάτε οι φανατικοί, γούστα είναι αυτά και όπως λέει η σοφή λαϊκή ρήση, περί ορέξεως κολοκυθοπιτάκια).

Για σειρά που είναι τέταρτη ή πέμπτη στις προτιμήσεις μου, οφείλω να παραδεχτώ ότι τα τελευταία επεισόδια ήταν σαφώς γαμάτα. Ειδικά το 17 με τις αποκαλύψεις σχετικά με την Claire (ο "κακός" δεν ήταν κακός τελικά - γιούπιιιιιιιι γιατί κατά βάθος τον συμπαθούσα). Και το 18 ήταν καλό, αλλά πολύ μακάβριο βρε παιδί μου και δεν μπορώ τα αίματα!! Το φινάλε ήταν βεβαίως όλα τα λεφτά, τόσο σκηνοθετικά όσο και από πλευράς cliffhanger. Πετάχτηκε πάνω στο επίμαχο σημείο ένα TO BE CONTINUED... κι έμεινα να κοιτάζω την οθόνη. Αν ήμουν η Ζουμπουλία θα έκανα Ιιιιιιιιιιιιιιιιιι και θα λιποθυμούσα.

Πάντως αν πεθάνει ο Mohinder θα το αντέξω, αλλά αν σκοτώσουν τον μικρό Petrelli, σας το λέω, θα κόψω το Heroes και θα βλέπω επαναλήψεις Gilmore Girls. Ξεκάθαρα πράγματα.

Το Heroes επιστρέφει δριμύτερο στα τέλη Απριλίου. Στο μεταξύ έχουμε 24, Lost, και το τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Battlestar Galactica, που αναμένεται ανατρεπτικό. Περιμένω να δω ποιος θα ανακοινώσει τα previouslies (γιατί αυτός που κάνει τα previouslies στο BSG είναι το κεντρικό πρόσωπο του επεισοδίου, nudge nudge wink wink). Στο προηγούμενο επεισόδιο είπε τα previouslies ο Tigh. Λέτε σ' αυτό να τα πει κανένας Anders να χάσουμε τη γη κάτω απ' τα πόδια μας?!! Δεν θα το αντέξω...

7 comments:

Φαίδρα said...

Aχχ. Αχ. Σ'αναμμένα κάρβουνα καθόμαστε στο σπιτικό μαααας!

Και στόλεγα φιλενάδα, είναι θανατηφόρο σήριαλ!

Anonymous said...

Ο Peter δεν πεθαινει με τπτ! ;)

Ανυπομονω να δω τον καβγα μεταξυ Peter και Saylar. Ελπιζω να πεσει γερο ξυλο!

lazinio said...

καλά παίζει και ο πετρέλης; μωρέ μπράβο.

Σοφία said...

Κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα πεθάνει. Δηλαδή του κερατά... αν φάνε αυτόν με τις τόσες ικανότητες, τι τύχη θα έχουν οι υπόλοιποι;

Lazinio, παίζει όχι μόνο ένας, αλλά δύο Πετρέληδες!

CitizenMac said...

Το Heroes είναι η little series that could, βασικά. Ενώ δεν είναι ούτε η πιο καλογραμμένη (το αντίθετο, σε σημεία :P), ούτε έχει τους καλύτερους ηθοποιούς, έχει παρ' όλα αυτά ένα κάτι. Ένα... quality ρε παιδί μου που σε κάνει να θες να επιστρέφεις σ'αυτή.

That said, τα τελευταία επεισόδια είναι σταθερά όλο και καλύτερα, σαν ένα μέτριο μεν αλλά προσεγμένο comic. Ο Πετρελάκος δεν πεθαίνει με την καμία, πάντως. Θυμάστε τον future Hiro και το σχόλιο του προς το μικρό, "You look different without your scar"? ;)

Σοφία said...

@ CitizenMac: Όπως τα λες! Όσο για το σχόλιο του Χίρο, σαν κάτι να μου θυμίζει...

dark tyler said...

What CitizenMac said! Ειδικά τώρα που δε θα έχουμε το ενοχλητικό τσουλούφι του Πετρέλη, η σειρά θα είναι καλύτερη από ποτε!