Saturday 31 July 2010

Ανασκόπηση Ιουλίου

Ο Ιούλιος ήταν ένας ενδιαφέρον μήνας με πολλά σκαμπανεβάσματα. Πάνω απ' όλα ήταν ένας μήνας πολυάσχολος, πράγμα που φαίνεται από τις μόλις 3 (και αυτή 4) αναρτήσεις που κατάφερα να κάνω αλλά και από την σχεδόν παντελή απουσία μου από τα ιστολόγιά σας. Φιλοδοξώ να επανορθώσω τον Αύγουστο.

Κατ' αρχήν ο Ιούλιος είχε πολλά γλέντια. Η απρόσμενη ζέστη και αναβροχιά του φετινού καλοκαιριού μας έχει ξετρελάνει, αφού για πρώτη φορά εδώ και χρόνια έχουμε ξεχάσει τι πάει να πει ζακέτα, μπότα, ομπρέλα. Εννοείται ότι με την πρώτη ευκαιρία βγαίνουμε στους δρόμους. Ένα τηλεφωνάκι αρκεί για να βρεθεί παρέα για βόλτα ή φαγητό. Συνεπώς το ίντερνετ και όλες οι άλλες σπιτικές ασχολίες έχουν περιοριστεί στα απολύτως απαραίτητα (ανάγνωση και αποστολή ημέιλ, παρασκευή φραπέ).

Η άλλη (η αντίξοη) πλευρά του Ιουλίου ήταν αυτή των νοσοκομείων και των αρρωστιών. Αν σας πω πόσες εγχειρήσεις, αποξέσεις, αξονικές τομογραφίες, βιοψίες κ.λπ. έχουν κάνει συγγενικά και φιλικά μου πρόσωπα αυτό τον μήνα, θα νομίζετε ότι σας κοροϊδεύω. Ακόμα κι εγώ έκανα το περασματάκι μου από νοσοκομείο και περισσότερες εξετάσεις απ' ό,τι έχω κάνει όλο τον προηγούμενο χρόνο μαζί. Το θέμα πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια του αστείου και είναι σε απόσταση αναπνοής από το τραγικό. Το ευχάριστο είναι ότι εγώ πλέον είμαι καλά και οι υπόλοιποι μέχρι στιγμής το παλεύουν, με την ελπίδα να δουν καλυτέρευση στο μέλλον.

Παρά τα δυσάρεστα, ο μήνας έκλεισε με ένα ταξιδάκι στα πάτρια, όπου φόρτισα τις μπαταρίες μου στο φουλ. Όχι με παραλίες και μπάνια (τα ελληνικά νησιά δεν τα είδα ούτε με κυάλια) αλλά με καλή παρέα και κουβεντούλα μέχρι πρωίας. Αυτή τη φορά βρήκα χρόνο να δω όλες τις φιλενάδες μου, που με κάποιες είχα χρόνια να μιλήσω, την καθε μία χωριστά. Ήμουν από το πρωί ως το βράδυ στους δρόμους, αλλά άξιζε τον κόπο. Πραγματικά αυτές οι κουβέντες που κάναμε σε καφετέριες, ταβέρνες, εστιατόρια, μπαλκόνια και καναπέδες σαλονιών με έκαναν να αισθανθώ τέτοια ευεξία που δεν έχω νιώσει εδώ και καιρό. Σας ευχαριστώ πολύ Κάτια, Ράνια, Μελίνα, Νικολέττα, Γιωργία (x2), Σία, Φωτεινή και Ελένη! Να είσαστε πάντα καλά!

Ανάλογες ευχές για υγεία, καλές διακοπές και καλό μήνα στέλνω και σε όλους εσάς που διαβάσατε αυτό το κείμενο. Φιλιά πολλά και έξω καρδιά!

7 comments:

Σοφία said...

Σου εύχομαι να είναι όλα περαστικά και σύντομα οι άνθρωποι που αγαπάς να σταθούν γερά στα πόδια τους!
Καλό βράδυ Σοφάκι!

Anastasios said...

Καλό μήνα και εύχομαι ολόψυχα ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου όλα τα προβλήματα υγείας να βρουν άμεσα τη λύση τους!

zogia said...

Αν δεν ήταν όλα αυτά όμως που λες…πώς θα ξεχώριζε ο Ιούλιος από τον Αύγουστο εεε;

Άντε σου εύχομαι ο Αύγουστος να είναι από τους καλύτερους μήνες του 2010!

mirelen said...

Περαστικά να είναι όλα! Think positive!!!!

gnostosagnostos said...

ειδες τι ειναι να εχεις ανθρωπους να μιλας?
οτι καλυτερο..
καλο μηνα να εχεις!

koulpa said...

xaxaxa ωραία βελτιώθηκαν όλα λοιπόν.. κι εγώ είχα κάποιες συνατήσεις.. που δε θανταζόμουν επιθημητές.. αλλά με συγκίνησαν παρόλα αυτά :):)
καλή καλοκαίρι.. :):)

Σοφία said...

Σας ευχαριστώ όλους! Φιλιά πολλά και καλημέρα :-)