Friday 23 March 2012

Καλοκαιρία

Σήμερα έφαγα το πρώτο μου παγωτό. Αύριο μάλλον θα φάω το δεύτερο. Απίστευτος καιρός για την εποχή! Κυκλοφορείς ανετότατα χωρίς ζακέτα μέχρι να βραδιάσει.

Αύριο το πρωί θα έχουμε, λέει, πάλι ομίχλη. Χαλάλι, αν είναι μετά να έρθει πάλι καλοκαίρι.

9 comments:

DaNaH said...

Και εδώ ο καιρός σήμερα ήταν πολύ ωραίος! Αν είναι έτσι και αύριο το πρωί λέω να κάνουμε καμιά βολτίτσα κατά το κέντρο. Αναμφισβήτητα η διάθεση φτιάχνει με τέτοιο καιρό. Παγωτάκι εγώ δεν έχω φάει ακόμα, αλλά έχουμε πολλούς μήνες μπροστά μας για να φάμε! :)

Σοφία said...

Σε μας δεν υπάρχει αυτή η βεβαιότητα, οπότε τρώμε τώρα που μπορούμε και μετά βλέπουμε!!

Καλή βόλτα αύριο :-)

koulpa said...

xaxa εμείς έχουμε συνεχείς καλοκαιρινές λιακάδες.. μου αρέσει κι ο χειμώνας.. αλλά φέτος ήταν δύσκολος για πολλούς πως να τον χαρείς.. :) :)
καληνύχτες :) :)

gnostosagnostos said...

παγωτο???
δεν νυστευεις????
αππαπαπαππα!!!!
:))))

εδω να δεις μια καιρακλα που εχει!

Σοφία said...

@ Koulpa: Κι εμένα μ' αρέσει ο χειμώνας (και φέτος τον είδαμε ελάχιστα... πήγε όλος σε σας να σας ταλαιπωρήσει). Αλλά επειδή εμείς εδώ δεν επιλέγουμε μεταξύ χειμώνα και καλοκαιριού, αλλά μεταξύ φθινοπώρου και φθινοπώρου, όπως καταλαβαίνεις μόλις δούμε λίγη άνοιξη ή καλοκαίρι (ο λα λα) πέφτουμε με τα μούτρα... στα παγωτά ;-)

@ Gnostosagnostos: Ουπς! Προδώθηκα...

hkalant said...

Λοιπόν, εμένα αυτές οι σχετικά υψηλές θερμοκρασίες (για Μάρτιο) και η αλλαγή της ώρες δεν μ' αρέσουν. Θέλω το χειμώνα πίσω.

Σοφία said...

Εμείς δεν ξέρουμε πότε θα ξαναδούμε καλοκαίρι, οπότε οι υψηλές θερμοκρασίες μας αρέσουν και Μάρτιο, και Απρίλιο, και Αύγουστο ακόμα :-)

Foko said...

θα έρθω το επόμενο σαββατοκύριακο Λονδίνο και έχω μπερδευτεί αρκετα σχετικά με τον καιρό. Χρειάζομαι δερμάτινο, παλτό ή θα είναι οκ με ενα αδιαβροχο/αντιανεμικό και μάλλινα λεπτά μπλουζάκια?

Σοφία said...

Δερμάτινο ή παλτό, αναλόγως πόσο κρυουλιάρα είσαι! Ακόμα κι αν συνεχιστεί η καλοκαιρία, τα βράδυα η θερμοκρασία πέφτει αρκετά, οπότε θα χρειαστείς οπωσδήποτε ζεστό πανωφόρι. Τα μάλλινα πουλόβερ δεν βολεύουν ιδιαίτερα, γιατί στους κλειστούς χώρους έχει ζέστη. Είναι καλύτερα να φοράς μπουφάν απέξω και βαμβακερό από μέσα, παρά αδιάβροχο και μάλλινο. Δες εδώ που τα έχω γράψει πιο αναλυτικά.

Τσέκαρε και το δελτίο καιρού 2-3 μέρες πριν φύγεις ώστε να πακετάρεις ανάλογα. Όχι νωρίτερα από 3 μέρες όμως, γιατί οι πρώιμες προγνώσεις είναι αναξιόπιστες. Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!