Tuesday 30 January 2007

Δυο βδομάδες χωρίς Galactica

Έκατσα αργά για να δω το επεισόδιο 13 (Taking A Break) και στο τέλος με περίμενε η έκπληξη: το επόμενο επεισόδιο (The Woman King) θα παιχτεί στις 11 Φεβρουαρίου!! Ποιος περιμένει δύο εβδομάδες να δει τι γίνεται στη συνέχεια, και το σημαντικότερο, πώς βολεύουμε το στερητικό σύνδρομο στο μεσοδιάστημα; Βλέπετε είμαι και σε μια ηλικία που δεν μου επιτρέπει να γεμίσω το σπίτι με αφίσσες του Jamie Bamber. Ευτυχώς που υπάρχει και το blog. Παρηγοριά στον άρρωστο, θα μου πείτε. Από το ολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα, εεεεεε μια τόση δα φωτογραφία, θα σας πω εγώ.

Λοιπόν, για τις στέρφες εβδομάδες που ακολουθούν, έχω σκεφτεί τέσσερις πιθανές ασχολίες:

1. Να κάνω επανάληψη παλιών επεισοδίων μήπως και καταλάβω ποιόν είδε η D'Anna
2. Να τελειώσω το βιβλίο που διαβάζω σταλαγματιά-σταλαγματιά εδώ και μέρες (Μακάριοι οι Πενθούντες, της Μάιρας Παπαθανασοπούλου)
3. Να παρακολουθήσω νέα επεισόδια Heroes, 24, Gilmore Girls, Desperate Housewives, The O.C. άντε και στην ανάγκη Ugly Betty
4. Να δω Στο Παρά Πέντε, 50-50, Ντόλτσε Βίτα και ό,τι άλλο υπάρχει στο http://www.greek-movies.com/ πριν το αφανίσουν

Παρεπιπτόντως, δε μπορώ να καταλάβω τι χασούρα υπάρχει για το οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι από τη διάθεση στο διαδύκτιο εκπομπών που έχουν ήδη παιχτεί (κάποιες από αυτές πολλάκις) στην τηλεόραση. Αν γνωρίζει κανείς, ας το πει και σε μένα.

3 comments:

Derek said...

Εγώ ποντάρω στο ότι η D'Anna είδε την Starbuck!

Εξ'ου και το "συγνώμη δεν είχαμε ιδέα" που της είπε πιθανοτατα για όσα έγιναν στο "The Farm" μια φορά και ένα καιρό

Derek said...

ΒΕΒΑΙΑ!

Τώρα που το σκέφτομαι, ενδέχεται να είδε και τον Αντάμα τον καπετάνιο!

Θυμάσαι που ο psycho cylon (δεν θυμάμαι πως τον λένε που κράταγε αιχμάλωτη την starbuck στην κατοχή) είχε πει στο αυτί της προέδρου όταν τον είχαν αιχμάλωτο στο Pegasus ότι o καπετάνιος ήταν cylon?

Σοφία said...

Αυτό για την Starbuck δεν το είχα σκεφτεί... έχεις ένα δίκιο όμως. Το περιστατικό με τον Leoben το θυμάμαι, αλλά μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο να είναι Κύλωνας ο Adama ρε ΓΜΤ.