Wednesday 4 July 2007

Spooks


Καλά δεν το πιστεύω! Μόλις τώρα είδα στο live streaming του ΣΚΑΪ την σειρά Spooks - και μάλιστα σε προχωρημένη σεζόν. Την βλέπει κανείς; Κατά τη γνώμη μου είναι από τις καλύτερες αγγλικές σειρές. Είναι και πολύ επίκαιρη τέτοια εποχή λόγω τρομοκρατίας.

Είδα και το δελτίο καιρού για αύριο και ψυχοπλακώθηκα. Άκου 32 βαθμούς!!

22 comments:

Я верю в Сталина said...

Καλημέρα Σοφάκι! Τη βλέπω κι εγώ εδω πάνω αν και είναι λίγο πιο παλιά σειρά, μάλλον. Καλή όμως και δεν είναι αμερικανιά, να τρως τα άντερά σου...

φακίρης said...

κι εμένα μια φίλη μου που είναι μανιακή με σειρές μου είχε πει ότι είναι καλή, αλλά δεν αξιώθηκα να δω κανένα επεισόδιο. αλήθεια, σε ποιά σεζόν βρισκόμαστε; :)

George said...

καλημέρα απλά, καθώς την σειρά δεν την ξέρω οπότε δεν παίρνει να πώ τίποτα.

Πίκος Απίκος said...

Χμμμ... μου κίνησες το ενδιαφέρον πρέπει να πω, πάω να δω καμιά πληροφορία για τη σειρά και βλέπουμε:)

Καλημέρα!

Я верю в Сталина said...

Συρμός του Μετρό του Λονδίνου εκτροχιάστηκε, την Πέμπτη το πρωί, σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά τουλάχιστον ένας άνθρωπος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των τηλεοπτικών δικτύων της χώρας, το ατύχημα δεν φαίνεται να οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια.

Το ατύχημα σημειώθηκε μετά τις 09:00 τοπική ώρα στην γραμμή Central του Μετρό ανάμεσα στους σταθμούς Bethnal Green και Mile End, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία στους σταθμούς αυτούς να διακοπεί. Ωστόσο, τα αίτια του εκτροχιασμού δεν έγιναν γνωστά.

Είσαι καλά;;;;;;;;;;

Anonymous said...

Nai, nai, mia xara. Den exo dosei simeia zois giati xthes to vradi kopike to internet sto spiti (xoris logo kai aitia, kai den fainetai na exei vlavi i grammi). Tessera tilefona exo parei tin BT apo to proi kai akoma den exo vgalei akri.

To atixima den prepei na eixe thimata ap' o,ti akousa, paroti ektroxiastikan 3 bagonia.

Signomi gia ta Greeglish, alla eimai sti douleia kai den exo elliniki grammatoseira.

Σοφία said...

Επιτέλους, μετά από περισσότερες από 24 ώρες, επανασύνδεση με τον διαδικτυακό κόσμο :-)

Πολλή καλημέρα σας!

@ Dimosthenis: Όντως είναι πολύ διαφορετική από τις αντίστοιχες Αμερικανιές τύπου 24.

@ Φακίρης: Να την ακούς τη φίλη σου. Έχει καλό γούστο ;-)
Μέχρι στιγμής έχουν παίξει 5 σεζόν και το φθινόπωρο αρχίζει η 6η. Έχω δει μόνο τις 2 πρώτες σε DVD και μου άρεσαν. Μέσα στο καλοκαίρι θα προσπαθήσω να δω τις υπόλοιπες, για τις οποίες επιφυλάσσομαι, αν και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

@ George-Rose: Μια καλημέρα είναι πάντα ευπρόσδεκτη :-)

@ Πίκος Απίκος: Είναι γυρισμένη στο Λονδίνο και έχει πολύ "φλεγματικό" στυλ. Το κεντρικό θέμα είναι η δράση της Bρετανικής υπηρεσίας ασφάλειας MI5, δηλ. οι κατάσκοποι (εξού και ο τίτλος Spooks). Δεν έχει καμία σχέση με σειρές όπως το 24, ούτε με James Bond, οπότε δεν θα δεις κατάσκοπους να πετάνε αεροπλάνα/ελικόπτερα/υποβρύχια, να πατάνε ένα κουμπάκι στο ρολόι τους και να γίνεται αλεξίπτωτο κ.λπ.

K-Top said...

Μα αν δεν έχει Jack Bauer να λέει "You need to trust me on this" και μετά να πεθαίνουν όλοι οι τριγύρω και οι μέχρι 3ο βαθμό συγγένειας, δεν έχει πλάκα!!! :p

Και έψαχνα να βρω καμιά σειρά να κατεβάσω, thanks!

ΥΓ. Κορυφαία βρετανική σειρά είναι επίσης το Hustle, αλλα δυστυχώς είναι μόνο 6 επισόδεια η κάθε σαιζόν!

Μ said...

Έχω δει 1-2 επεισόδια τυχαία στον ΣΚΑΪ. Βασικά παρακολουθώ περισσότερο το CSI στο ίδιο κανάλι και μια άλλη αγγλική σειρά επιστημονικής φαντασίας (η οποία μάλλον τώρα έχει σταματήσει να προβάλετε) τον Dr.WHO.

doctor said...

Έχω να δω τηλεόραση από τις 23/5 (τελικός champions league).

Η υπόθεση της σειράς μπας και βγάλω την δαντέλα από την τηλεόραση;

doctor

Я верю в Сталина said...

@doctor: Γιατρέ επιμένω, κάποιον μου θυμίζης...
Μα καλά δαντέλα στη ΤV;!!

Σοφία said...

@ Atron: Εννοείται ότι ο Jack έχει άλλη γοητεία ;-) Ενώ αυτοί του Spooks είναι τελείως άσχετοι - σκοτώνονται οι ίδιοι αντί να εξολοθρεύουν τους γύρω τους. Άγγλοι παιδί μου, τι περιμένεις!
Άλλη μια πολύ καλή σειρά πάνω στο ίδιο θέμα (τρομοκρατία/κατασκοπεία) είναι και το Sleeper Cell. Τσέκαρέ το.
To Hustle δεν το έχω ούτε ακουστά. Περί τίνος πρόκειται;

@ Mαρία: Το (καινούριο) Dr Who νομίζω ότι παίζεται ακόμα, αν και δεν το έχω δει ποτέ. Να υποθέσω ότι αξίζει;

@ Doctor: Εγώ ακόμα περισσότερο. Ό,τι σειρά παρακολουθώ είναι από torrent ή DVD, εκτός από το Galactica που το βλέπω και στην τηλεόραση. Για να καταλάβεις, από τις 6 σεζόν του 24, έχω δει μόνο ένα επεισόδιο στην τηλεόραση, κι αυτό μισό.
Για την υπόθεση του Spooks, δες την απάντηση προς τον Πίκο.

K-Top said...

Δεν ξέρεις το Hustle?? Oh dear!!! Μιλάμε για την απίστευτη σειρά αφιερωμένη στους con-artists. The con is on κλπ. Check this: http://www.bbc.co.uk/drama/hustle/

Είναι φοβερή σειρά όπως επίσης και το πολύ γνωστό House MD (πιστεύω ότι ο House είναι ο πιο κυνικός χαρακτήρας που έχει περάσει από την μικρή οθόνη)

Σοφία said...

To Hustle ακόμα και τώρα που είδα το λινκ, δεν μου θυμίζει απολύτως τίποτα. Από αυτή την άποψη, έχω κι εγώ δανδελίτσα στην τηλεόραση, όπως ο Doctor.

Το House MD το είδα μια φορά, αλλά με εκνεύρισε πολύ ο House και δεν άντεξα να το ξαναδώ. Άσε που γενικά δεν τα μπορώ τα ιατρικά. Ξέρω όμως ότι αρέσει σε πολλούς εδώ.

Μ said...

House MD: Μία από τις καλύτερες σειρές που έχω δει και από τις λίγες που δεν χάνω επεισόδιο!!! Είμαι τρελή φαν του. Ο κυνισμός του βγάζει μάτι και θες να τον πλακώσεις στις σφαλιάρες τον τύπο, ο οποίος έχει και μια υποθάλπουσα σχιζοφρένεια μπορείς να πεις... Οι ατάκες του όμως είναι όλα τα λέφτα!
Επίσης, το Grey's anatomy είναι αρκετά καλό.

@Σοφία: Το Doctor WHO είναι καλή για να περνάς την ώρα σου αλλά τα εφέ της είναι γέλια!

Σοφία said...

Ντάλεκ κι έτσι, ε; Άσε καλύτερα, θα παραμείνω πιστή στο Galactica ;-)

Όντως, ο House μου προκαλεί αίσθηση σφαλιάρας, και δεν μπορώ, συγχίζομαι!!

civil said...

Kι εγώ γουστάρω House! Αλλά είδα προχτές στο ΣΚΑΙ ένα επεισόδιο από βρατανική σατιρική σειρά με τον ελληνικό τίτλο "Τρελές εφημερίες". Μιλάμε για καλό βρετανικό χιούμορ!

Σοφία said...

Οι Τρελές Εφημερίες πρέπει να είναι το Green Wing, το οποίο αφενός δεν το έχω δει ποτέ, αφετέρου δεν είχα αντιληφθεί καν ότι είναι σάτυρα/κωμωδία (τόσο άσχετη).
Θα το τσεκάρω.

Anonymous said...

Γεια σου Σοφία. Νέος blogger αλλα προσφάτως πορωμένος με την σειρά [spooks]. Την πέτυχα τυχαία στο ΣΚΑΪ ενα βράδυ λίγο μετά τις 12.00 και απο τότε κόλλησα. Μπήκα στο BBC και είδα ότι το χθεσινό ήταν 4ος κύκλος - 5ο επισόδειο. Δεν με τραβάνε αμερικανιές τύπου Μission Impossible αλλα το [spooks] ειναι πολύ καλό. Το σημαντικότερο είναι πως δεν κερδίζουν πάντα οι "καλοί". Χάρηκα για την γνωριμία.

Σοφία said...

Παρομοίως Γιώργο, και καλώς ήρθες στις Κόκκινες Νύχτες :-)

Όχι μόνο δεν κερδίζουν πάντα οι καλοί, αλλά αφανίζονται με εκπληκτική ταχύτητα. Το καστ της πέμπτης σεζόν δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με το καστ της πρώτης!!

Anonymous said...

Γεια. Είναι πολύ καλή σειρά, ειδικά οι δύο πρώτες seasons και μέχρι το 2ο επεισόδιο της τρίτης, όπου ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές (Tom Quinn) "αποχωρεί"..Ε,μετά γίνεται λίγο αμερικανιά και χάνει λίγο σε βάθος χαρακτήρων, αλλά και πάλι απέχει πολύ από κάτι απίστευτα όπως το 24.
Πάντως μετά από όλα αυτά που είδα εκεί, δεν με βλέπω να κάνω αίτηση για κατάσκοπος.. :)

Σοφία said...

Τώρα που βρίσκομαι στη μέση της τρίτης σεζόν, και έχοντας δει κάποια σκόρπια επεισόδια της πέμπτης σεζόν στην τηλεόραση, πρέπει να πω ότι μάλλον έχεις δίκιο.