Wednesday 17 October 2007

Τα νεύρα μου με τον κ*λο Blogger!!!

Η δημοσκόπηση για το επόμενο ταξιδιωτικό ποστ πήγαινε μια χαρά, μέχρι που έκλεισαν 24 ώρες και το κοντέρ μηδένισε!! Την τελευταία φορά που τσέκαρα τα αποτελέσματα, είχαν ψηφίσει 29 άτομα και η Αβινιόν ερχόταν πρώτη σε προτιμήσεις με ποσοστό 50% ενώ δεύτερη ήταν η Στοκχόλμη με περίπου 30%. Τώρα βλέπω μόνο 3 ψήφους και υποθέτω ότι το κοντέρ μηδένισε και αυτές είναι καινούριες, ή ότι σβήστηκαν οι 26 τελευταίες ή οι 26 πρώτες. Γκρρρρρρρ!!!

Αν δείτε αυτό το μήνυμα μέσα στις επόμενες 23 ώρες και μπορείτε να ξαναψηφίσετε, κάντε άλλον ένα κόπο, αλλιώς θα γράψω για τη Γαλλία, αφού απ' ό,τι έδειχναν τα πράγματα συγκέντρωνε τις περισσότερες προτιμήσεις μέχρι στιγμής.

Και μετά σου λέει έχουμε τεχνολογία. Το κέρατό μου.

Ενημέρωση 18/10/07 @ 00:17 - Τελικά η δημοσκόπηση τα έχει παίξει τελείως. Μέχρι πριν λίγο έδειχνε 6 ψήφους, τώρα δείχνει πάλι 3. Προφανώς δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη, οπότε θα την αντικαταστήσω με μια καινούρια και ελπίζω να έχει καλύτερη τύχη. Γκρρρρρ και πάλι γκρρρρρ!

9 comments:

Anonymous said...

Ηρέμησε...

Σοφία said...

Ηρέμησα πια ;-)

Αλλά κρίμα ρε γμτ!

Sourotiri said...

Το σουρωτηρι ηρθε για να δωσει την λυση, μην ανησυχεις σοφια:

Τα-ταααν!!!!

Να γραψεις για την Στοκχολμη :ΡΡΡΡ

Σοφία said...

Χαχαχαχα! Η αλήθεια είναι ότι τώρα που ο Blogger εξαφάνισε τις ψήφους, μπορώ να γράψω ό,τι θέλω. Και για το Βέλγιο ακόμα ;-)

Anonymous said...

Εγώ γιατί όταν βλέπω πόλεις από το EarthTv οι πιο ωραίες είναι πάντα οι γερμανικές?Πολύ πράσινο και εξαιρετικά ωραία γραφικά σπίτια.

Μ said...

Άστα αυτά.. Επίτηδες το έκανες... Χι,χι!
Γράψε κοριτσάκι μου ότι αγαπάς.Ούτως ή άλλως το μόνο που θα αλλάξει είναι η σειρά. Το ότι θα τα διαβάσουμε δεν αλλάζει με τίποτα! Έχεις αποκτήσει Fun βλέπεις! ;)

Σοφία said...

@ Cursed: Γούστα είναι αυτά. Πάντως η Γερμανία μου αρέσει και μένα. Καταπληκτικά τοπία.

@ Μαρία: Δυστυχώς είπαμε να κάνουμε κάτι πιο διαφορετικό, αλλά μας τα χάλασε ο Blogger.

Θα ξεκινήσω με τη Γαλλία και βλέπουμε ;-)

Anonymous said...

Ανακάλυψες τον αδιάβλητο τρόπο εκλογών (συνοδευόμενο με μπόλικη δημοκρατία) και έχεις και παράπονα; Αφήνουμε τον κόσμο να ψηφίσει και μετά κάνουμε ό,τι θέλουμε.

Σοφία said...

Αν έκανα ό,τι θέλω, θα διαβάζατε *κάθε* μέρα για την Στοκχόλμη, μέχρι να εξαντλήσω τις 841 φωτογραφίες που τράβηξα στο τελευταίο ταξίδι :-D