Sunday 25 February 2007

Χαμένη στο πέλαγος

Είπα να ξανακάνω χατ-τρικ σήμερα και να δω άλλα τρία επεισόδια, αυτή τη φορά του LOST. Τα είδα, αλλά αν σας έλεγα ότι κατάλαβα, θα σας έλεγα ψέμματα. Πράγματα πολλά συνέβαιναν, κόσμος πήγαινε, κόσμος έρχονταν, άλλοι τράβαγαν κουπί, άλλοι μπαινόβγαιναν σε φυλακές, κάποιοι μεθούσαν, κάποιοι άλλοι έκαναν παραξενιές παρότι δεν είχαν πιει, τουλάχιστον ένας ταξίδεψε στο χρόνο (αλλά μπορεί και όχι), οι αναδρομές στο παρελθόν έδιναν κι έπαιρναν, o Jack πήγε διακοπές για να πετάξει αητό και μετά έκανε τατουάζ σε μπουρδελομάγαζο... άντε να βγάλεις νόημα...

Είδαμε τον ηθοποιό-μαϊντανό Alan Dale, που έχει περάσει από παντού: CSI, West Wing, 24, The OC, Lost, Ugly Betty (μόνο οι σειρές επιστημονικής φαντασίας του έχουν ξεφύγει). Είδαμε και Λονδίνο... έτσι για να αλλάζει λίγο το σκηνικό. Μόνο που δεν ξέρουμε αν αυτό που είδαμε συμβαίνει πριν ή μετά από αυτά που βλέπουμε στο νησί.

Αυτοί είναι χαμένοι; Εγώ να δείτε. Χειρότερα από ναυαγός. Θα είχα παραιτηθεί προ πολλού, αλλά ας όψεται που το ανακάλυψε η κολλητή μου και νιώθω υποχρέωση να κρατήσω έστω μια στοιχειώδη επαφή με τη σειρά για να μπορούμε να τη συζητάμε.

Πάντως αυτός ο Sawyer εδώ μου κάθεται. Δε γίνεται να τον αφανίσει κι αυτόν το νησί να ησυχάσουμε; Ενώ ο Sayid μ' αρέσει λέμε πολύ. Πάρα πολύ. Όχι τόσο όσο ο Jack Bauer, αλλά εντάξει, αν τυχόν ξαναπιάσουν τον Jack οι Κινέζοι, θα βολευτώ με τον Sayid. Αν δεν έχει πέσει σε καμιά καταπακτή ή δεν τον έχουν φάει πολικές αρκούδες εκεί στη ζούγκλα.

Everything happens for a reason. Κάτι πάνε να μας πουν, αλλά τι? Ιδού η απορία.

11 comments:

Φαίδρα said...

Το είπα και θα το ξαναπώ. Χαρά στην υπομονή σου. Οποιος κόλλησε με αυτό το σήριαλ, έκαψε τσιπάκια!

Klearchos said...

Αυτήν την σειρά, παρότι θέλω πολύ να την δω, τελικά δεν την βλέπω ποτέ...

Σοφία said...

Κλέαρχε, κάνεις την καλύτερη δουλειά. Άσε να τελειώσει να δούμε αν θα βγάλει νόημα πρώτα... γιατί φοβάμαι πως θα μας πρήξουν 2-3 χρόνια ακόμα και μετά θα μας πουν κανένα τρελλό του στυλ: ήταν όλα ένα όνειρο.

Φαίδρα, εσύ το είπες, αλλά εγώ όπως βλέπεις εξακολουθώ να σε παρακούω (και το μετανιώνω).

philos said...

Δεν θυμάμαι που ακριβώς το διάβαζα, αλλά το lost έκλεισε άλλες δύο σεζόν. Πάντως η πρώτη χρονιά ήταν τρελλή μούφα! Δεν μου άρεσε καθόλου. Από τα μισα της δεύτερης και ειδικά η τρίτη είναι πολύ καλές.

philos said...

Επειή το έγραψα λίγο βιαστικά πριν, εννοώ ότι προγραμματίστηκε να βάλει τέλος με την 5η σεζόν η σειρά!

Σοφία said...

Αν τελειώσει στην πέμπτη σεζόν, έχουμε σχεδόν τρία χρόνια ακόμα μπροστά μας. Οιμέεεεεεε

Την πρώτη σεζόν την πέρασα σε FF. Kάθε επεισόδιο μου έπαιρνε 20 λεπτά να το δω, καθότι προσπερνούσα όλα τα αργά και δύσβατα. Τώρα στην τρίτη σεζόν έχει πολύ περισσότερη δράση, αλλά δε βγάζω πλέον κανένα νόημα. Mήπως να παραμείνω στο Galactica?

Philos, καλώς ήρθες στις Κόκκινες Νύχτες :-)

dark tyler said...

Εγώ πάλι είχα υπεοδεχτεί το show σαν το δεύτερο ερχομό της Buffy, αγόρασα την πρώτη σεζόν, κα τώρα κοιτάω το DVD στο ράφι μου και σιχτιρίζω που δεν περίμενα λίγο να δω πόσο μαλακία θα γίνει στη συνέχεια. Θα είχα γλιτώσει 40 ευρώ!

Σοφία said...

Εμένα ευτυχώς τις πρώτες δύο σεζόν μου τις δάνεισε μια φίλη μου. Έτσι δεν έχω χαλάσει δραχμούλα (που λέει ο λόγος) μέχρι στιγμής.

civil said...

κι εγώ με τη Σοφία!!! (τις δυο πρώτες σεζόν μου τις έδωσε ο ξάδελφος) Και τις βρίσκω καταπληκτικές!

Anonymous said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ακόμα γελάω με τον πρόλογο!!! Δεν θυμάμαι για ποιο άλλο θέμα έχουμε διαφωνήσει (για τον Starbuck ίωσς...?) αλλά ο Sawyer είναι θεός! Και τι αραδιάζει αυτός ο στόμας του!!!

Σοφία said...

Τι;;; Ο Sawyer θεός; Μιλάμε κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, μου έρχεται να τον χαστουκίσω!!

Αλλά τι περιμένεις από άτομο που του άρεσε ο παλιός Starbuck; Πφφφφ :-p